Karkkilan kirjasto on suljettu 28.2.2021 asti, palauttaminen ja varausten nouto on mahdollista.

Biblioteken i Lojo betjänar, men meröppet biblioteken är stängda 1.12.2020-31.1.2021. Vi rekommenderar korta besök.

Vihdin kirjastot ovat kiinni 31.1.2021 saakka. Varauksia voi noutaa ja lainoja voi palauttaa, myös pääkirjaston palautusluukku on auki. Kirjastoauto ei liikennöi.

En del av Lukki-tjänsterna kan vara ur bruk eller man har eventuellt begränsat deras användning. Följ kommunernas meddelanden på adressen lukki.finna.fi samt på bibliotekens Facebook-sidor.

Sökning

Celia-biblioteket

Är det svårt för dig att läsa text, till exempel på grund av lässvårigheter eller nedsatt syn? En hörbok kan hjälpa dig som har svårigheter med vanlig text. Celia-bibliotekets tjänster är avsedda för alla som har sådana svårigheter på grund av skada, sjukdom eller något annat liknande.

Celias tjänster är också lämpliga för sammanslutningar som arbetar med personer som har rätt till tjänsterna, t.ex. daghem, skolor och servicehus för äldre.

Celia har ett nära samarbete med de allmänna biblioteken. Ett bibliotek kan bli sammanslutningskund vid Celia och registrera personer som användare av Celias hörbokstjänst.

Därigenom kan en kund vid ett kommun- eller stadsbibliotek registrera sig som användare av den avgiftsfria hörbokstjänsten. Den som registrerar sig på biblioteket behöver inte lämna in intyg eller utlåtande om svårigheter med läsning. En egen muntlig anmälan räcker.

Mer information ges på Celias webbsidor och på biblioteken.