Hotmail-, Outlook-, Live- ja Msn-sähköposteihin viestien toimitusvaikeuksia, lue lisää: sähköposteja koskeva häiriötiedote.

E-lehdet

Lukki-kirjastot tarjoavat asiakkailleen kaksi maksutonta e-lehtipalvelua.

ePress-lehtipalvelusta löydät luettavaksi kotimaisten sanomalehtien näköislehtiä. ePress-palvelua voi käyttää vain Lukki-kirjastojen asiakastietokoneilta ja langattomissa verkoissa, sitä ei siis voi käyttää esimerkiksi kotoa käsin.

RBdigital-aikakauslehtipalvelu tarjoaa ulkomaisten aikakauslehtien näköispainoksia, ja palvelua voi käyttää missä tahansa verkkoyhteyden kautta.

ePress-
sanomalehtipalvelu

 

Siirry ePress-lehtipalveluun

 

ePress-palveluun pääsee vain Lukki-kirjastojen asiakastietokoneilta ja kirjastojen langattomaan verkkoon yhdistetyiltä laitteilta.

ePress -sanomalehtipalvelu tarjoaa luettavaksi yli 200 kotimaista sanomalehteä.

Sanomalehdet ovat näköisversioita alkuperäisistä lehdistä ja ne ovat luettavissa heti niiden ilmestyttyä. Lehdet ovat käytettävissä 12 kuukauden ajan ilmestymisestä. Lehtivalikoima kattaa sanomalehtiä Helsingin Sanomista maakuntalehtiin ja pieniin paikallislehtiin.

RBdigital-
aikakauslehtipalvelu

 

Siirry RBdigital-aikakauslehtipalveluun

 

RBdigital-palvelua voi käyttää myös muilta kuin kirjaston tietokoneilta. RBdigital-mobiilisovelluksella (Android, iOS) lehtiä voi myös ladata luettavaksi ilman verkkoyhteyttä.

Rbdigital-aikakauslehtipalvelussa on luettavissa maksutta ulkomaalaisia aikakauslehtiä, joista valtaosa on englanninkielisiä. Valikoimissa on mm. harrasteisiin, ajanvietteisiin ja tieteisiin keskittyvää lukemista. Lehtien uudet numerot tulevat luettavaksi heti niiden ilmestyttyä.

Luo oma käyttäjätunnus painamalla palvelun yläreunassa olevaa "Create account" -painiketta. Seuraa tämän jälkeen palvelun antamia ohjeita, ja syötä lomakkeille palvelun kysymät tiedot.

Palvelu on englanninkielinen.