Hotmail-, Outlook-, Live- ja Msn-sähköposteihin viestien toimitusvaikeuksia, lue lisää: sähköposteja koskeva häiriötiedote.

Lue kirjastokoiralle

Karkkila

Karkkilan kirjaston kirjastokoirat ovat koiria, joille kaikenikäiset ääneen lukemiseen harjoitusta tarvitsevat voivat käydä lukemassa: koira kuuntelee arvostelematta. Maksuton toiminta pyörii Karkkilassa kahden vapaaehtoisen koirakon voimin: Outi Pietiläisen kleinspitz Nelson ja Risto Kaislan suomenlapinkoira Ukko ovat tavallisia kotikoiria, jotka ovat käyneet Kennelliiton Kaverikoira-koulutuksen.

Reilun vartin mittaisen lukuajan voi varata Karkkilan kirjaston asiakaspalvelusta (p. 044 767 4642). Lisätietoja toiminnasta ja kaikkien koirien tiedossa olevat vapaat lukuajat löytyvät ajankohtaisista tapahtumista.

Vihti

Harjoittele lukemista – lue kirjastokoira Olgalle Vihdin pääkirjastossa Nummelassa! Lukukoiratoimintaa on jo yli 70 kirjastossa Suomessa, toiminta on kansainvälistä. Koira ei arvostele lukijan taitoja, mikä vahvistaa lukuintoa. Kirjan voi itse valita tai tuoda oman kirjan.

Kiitoksena Olga haluaa vain rapsutuksen, toiminta on maksutonta. Olga on saanut Kennelliiton kaverikoirakoulutuksen. Lukuaika 20 minuuttia, Olga vierailee kirjastossa kaksi kertaa kuussa. Varaa aika Vihdin pääkirjaston lainaustoimistosta puh. 09 4258 3181 tai vihdin.kunnankirjasto(at)vihti.fi