Karkkilan kirjasto on suljettu 28.2.2021 asti, palauttaminen ja varausten nouto on mahdollista.

Biblioteken i Lojo betjänar, men meröppet biblioteken är stängda 1.12.2020-31.1.2021. Vi rekommenderar korta besök.

Vihdin kirjastot ovat kiinni 31.1.2021 saakka. Varauksia voi noutaa ja lainoja voi palauttaa, myös pääkirjaston palautusluukku on auki. Kirjastoauto ei liikennöi.

En del av Lukki-tjänsterna kan vara ur bruk eller man har eventuellt begränsat deras användning. Följ kommunernas meddelanden på adressen lukki.finna.fi samt på bibliotekens Facebook-sidor.

Sökning

Läs för bibliotekshunden

Karkkila

Karkkilan kirjaston kirjastokoirat ovat koiria, joille kaikenikäiset ääneen lukemiseen harjoitusta tarvitsevat voivat käydä lukemassa: koira kuuntelee arvostelematta. Maksuton toiminta pyörii Karkkilassa kahden vapaaehtoisen koirakon voimin: Outi Pietiläisen kleinspitz Nelson ja Risto Kaislan suomenlapinkoira Ukko ovat tavallisia kotikoiria, jotka ovat käyneet Kennelliiton Kaverikoira-koulutuksen.

Reilun vartin mittaisen lukuajan voi varata Karkkilan kirjaston asiakaspalvelusta (p. 044 767 4642). Lisätietoja toiminnasta ja koirien tiedossa olevat vapaat lukuajat löytyvät ajankohtaisista tapahtumista.

Lojo

Tallbacka biblioteks läshund McClane är en 3-årig West Highland White Terrier, eller även känd som Westie, som njuter av livet och vill vara med i flänget nästan överallt. McClane har varit Kennelklubbens kompishund främst hos åldringar, men har även hunnit öva sig i att vara läshund.

Du kan reservera 20 minuter långa högläsningsstunder hos den snälla hunden i Tallbacka bibliotek: kirjasto.mantynummi[at]lohja.fi, tfn 044 369 5582. Kontrollera lästiderna från denna länk.

Vihti

Harjoittele lukemista – lue kirjastokoira Olgalle Vihdin pääkirjastossa Nummelassa! Lukukoiratoimintaa on jo yli 70 kirjastossa Suomessa, toiminta on kansainvälistä. Koira ei arvostele lukijan taitoja, mikä vahvistaa lukuintoa. Kirjan voi itse valita tai tuoda oman kirjan.

Kiitoksena Olga haluaa vain rapsutuksen, toiminta on maksutonta. Olga on saanut Kennelliiton kaverikoirakoulutuksen. Lukuaika 20 minuuttia, Olga vierailee kirjastossa kaksi kertaa kuussa. Varaa aika Vihdin pääkirjaston lainaustoimistosta puh. 09 4258 3181 tai vihdin.kunnankirjasto[at]vihti.fi