Karkkilan kirjasto on suljettu 28.2.2021 asti, palauttaminen ja varausten nouto on mahdollista.

Biblioteken i Lojo betjänar, men meröppet biblioteken är stängda 1.12.2020-31.1.2021. Vi rekommenderar korta besök.

Vihdin kirjastot ovat kiinni 31.1.2021 saakka. Varauksia voi noutaa ja lainoja voi palauttaa, myös pääkirjaston palautusluukku on auki. Kirjastoauto ei liikennöi.

En del av Lukki-tjänsterna kan vara ur bruk eller man har eventuellt begränsat deras användning. Följ kommunernas meddelanden på adressen lukki.finna.fi samt på bibliotekens Facebook-sidor.

Sökning

Kirjat kotiin -palvelu

Lohja

Kirjat kotiin -palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät itse voi korkean iän, pysyvän tai tilapäisen vamman tai sairauden vuoksi asioida kirjastossa. Palvelun käytössä on Lohjan kaupunginkirjaston kokoelma: kauno- ja tietokirjat, selkokirjat ja isotekstiset kirjat, äänikirjat, musiikki, elokuvat ja lehdet. Kirjakassi tuodaan asiakkaalle kotiin sovittuna päivänä kerran kuukaudessa, ja samalla noudetaan palautukset.

Kirjat kotiin -palvelu on maksutonta.

Kassissa on aina mukana palautelomake, johon kirjasto toivoo asiakkaalta kommentteja kassin sisällöstä. Asiakas voi esittää toivomuksia myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Jos haluatte liittyä Lohjan Kirjat kotiin -palvelun asiakkaaksi, ottakaa yhteyttä Lohjan kaupunginkirjastoon.

Yhteystiedot:

Lohjan kaupunginkirjasto
Marianne Lehtinen
email: marianne.lehtinen(at)lohja.fi
puh.: 0443691477

Lohjan kaupunginkirjasto
Kirjat kotiin -kuljetukset
Jari Sohlberg
puh.: 0443741380

Vihti

Kirjaston Kirjat kotiin -palvelu toimittaa kirjat asiakkaan kotiovelle. Palvelu on tarkoitettu niille vihtiläisille, jotka eivät korkean iän, sairauden, liikuntaesteen tai vamman takia voi itse asioida kirjastossa. Kirjakassi kootaan asiakkaan toiveiden mukaan ja se tuodaan asiakkaalle kotiin sovittuna päivänä kerran kuukaudessa.

Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

Jos haluatte liittyä Vihdin Kirjat kotiin -palvelun asiakkaaksi, ottakaa yhteyttä Vihdin kunnankirjastoon.

Yhteystiedot:

Vihdin kunnankirjasto
puh.: 044 767 4695
email: kirjatkotiin(at)vihti.fi.