Search

Koulusarjat

Kirjastoissa on lainattavissa koululuokkia varten tiettyjä kirjoja suurempia määriä samanaikaisesti luettaviksi, esim. 20-30 kpl samaa kirjaa. Kirjat lainataan luokkaan opettajan yhteistökortilla. Koulusarjoja ei lainata yli kuntarajojen. Tarkista oman kuntasi tarjoama koulusarjavalikoima kuntakohtaisesta listasta. Koulusarjojen laina-aika on 4 viikkoa. Kirjat voi uusia mikäli niistä ei ole varauksia.

Karkkila

Karkkilan kirjaston koulusarjoissa on 5-25 kappaletta samaa kirjaa. Sarjoja voidaan täydentää tarvittaessa joillakin lisäkappaleilla Karkkilan ja muiden Lukki-kirjastojen avokokoelmista. Koulusarjoja ei voi varata verkkokirjastosta. Niitä voi tiedustella esim. sähköpostitse: kirjasto[at]karkkila.fi

Lohja

Koulusarjoja lainataan yhteisökortilla Lohjan kaupungissa toimiville ala- ja yläkouluille. Laina-aika on neljä viikkoa (28 päivää).

Alakoulujen koulusarjoja ja ruotsinkielisiä koulusarjoja voi tiedustella ja varata: lainaus.virkkala[at]lohja.fi tai puh. 044 369 5602

Yläkoulujen koulusarjoja voi tiedustella ja varata: kirjasto.lohja[at]lohja.fi tai puh. 044 369 1478

Koulusarjoja ei voi varata verkkokirjaston kautta, mahdolliset varaukset tehdään aina kirjaston henkilökunnan välityksellä.

Koulusarja toimitetaan sopimuksen mukaan koulua lähinnä olevaan kirjastoon tai kirjastoautoon. Koulusarjan voi palauttaa kaikkiin Lohjan kaupunginkirjaston toimipisteisiin. Kirjojen nidemäärät näkyvät alla olevista luetteloista. Tarjolla on eri-ikäisille suunnattua seikkailua, huumoria, fantasiaa ja arjen ihmeitä.

Vihti

Sarjojen tilaukset verkkolomakkeella

Koulusarjojen laina-aika on neljä viikkoa, teemapakettien laina-aika on kolme viikkoa. Kirjat uusitaan, mikäli muita tilauksia ei ole. Kirjat lainataan luokkaan opettajan luokkakortille kirjastosta. Kirjat haetaan kirjastosta tai lähetetään koululle sisäisessä postissa / kirjastoautossa. Listojen kirjasarjoja lainataan vain Vihdin kouluille. Listassa olevien kirjojen lisäksi voimme pyynnöstä koota luokkaan 2-5- kirjan lukupiiripaketteja.