Karkkilan kirjasto on suljettu 31.3.2021 asti, palauttaminen ja varausten nouto on mahdollista.

Lohjan kirjastot palvelevat edelleen, mutta omatoimikirjastot ovat suljettuina 31.3.2021 asti. Suosittelemme pikaista asiointia.

Vihdin kirjastot ovat kiinni 31.3.2021 saakka. Varauksia voi noutaa ja lainoja voi palauttaa, myös pääkirjaston palautusluukku on auki. Kirjastoauto ei liikennöi.

Osa Lukki-kirjastojen palveluista saattaa olla poissa käytöstä tai niiden käyttöä on voitu rajoittaa. Seuraa kuntakohtaista tiedotusta osoitteessa lukki.finna.fi sekä kirjastojen Facebook-sivuja.

Haku

Satudiplomi

Satudiplomi

Satudiplomi innostaa tutustumaan yhdessä satuihin. Hyvän lastenkirjan lukeminen yhdessä on ilo, joka yhdistää lapsia ja aikuisia. Lukeminen kehittää kieltä ja lisää sanavarastoa. Yhdessä lukemalla saadaan uusia virikkeitä ja ajatuksia, ja maailmankuva avartuu. Satuja luetaan yhdessä ääneen. Satuja voidaan lukea yhdessä eskarissa, päivähoidossa sekä tietysti kotona!

Yhdessä satukirjoja luetaan 8 kpl. Kirjat valitaan alla olevista listoista. Kirjalistoille on pyritty valitsemaan kirjoja, jotka sopivat yhdessä ääneen luettavaksi. Kun tavoite on täynnä, lapselle voidaan tulostaa Satumestarin diplomi. Diplomin voi pyytää myös kirjastosta.

Kirjalistat voi tulostaa, kun valitsee listan esitystavaksi "Tiivistetty lista" -vaihtoehdon.

Lataa tulostettava Satumestarin lukudiplomi (PDF) tästä:

Lataa satudiplomi (PDF)